Brodera på stickat

BRODERA PÅ STICKAT skall Britt-Marie Christofferssons nästa utställning handla om. Britt-Marie har “översatt” sömmar och stygn på tyg till att användas på stickat.

Söndagen den 30 september var vi 12 lyckliga stickerskor som fick chansen att i hela sex timmar brodera efter Britt-Maries instruktioner och ta del av hennes superpedagogiska kompendium och mängder av broderade provlappar. Vilken lycka det var att slingra sig fram i tråckelstygn, efterstygn, kedjestygn osv osv. Så fint det blev. Nu flödar kreativiteten. Det känns, som om det inte finns något stopp för användningen på vantar, tröjor, mössor mm mm. Och det bästa av allt – det finns otroligt mycket mer att lära i ämnet. Det blir svårt att tacka nej till en fortsättningskurs.

Det här inlägget postades i Okategoriserad. Bokmärk permalänken.