Rea på broderier

Hej alla kunder och besökare på hemsidan!

Kommer att sälja ut samtliga broderier då efterfrågan på dessa varit mycket liten. Startar ons 5 nov och ni får 40% på ordinarie pris. Passa på att ge bort en uppskattad present/julklapp eller unna dig själv några timmars skön avkoppling med nål och tråd.

Jag kommer även att ha stickkurs för nybörjare med start lör 8 nov kl 13.30-15.45, det är tre lördagar och kostar 350:-, kaffe, te eller saft ingår, önskar ni något tilltugg tar ni med detta själva. Ta med egna stickor och garn eller köp i butiken. Anmäl er i butiken eller ring under öppettiderna på tel nr 0346-17166.

Sist men absolut inte minst ser jag fram emot att gamla som nya kunder kommer och hämtar inspiration och tar del av nyheter i butiken, så att ni inte sysslolösa under höst och vinterkvällarna framöver

Välkomna

Gittan

Det här inlägget postades i Okategoriserad. Bokmärk permalänken.