I denna ljuva sommartid…….

Hej!

Det var ett tag sedan jag var inne och uppdaterade Er alla som tittar in här emellanåt.

Det har dykt upp en hel del nyheter i butiken under våren, bl a Regia sockgarn i bomull för härliga sommarsockor, Bonnie bandgarn i bomull för svala sommarplagg, Ellen ett tunt blandgarn i bomull och ull och en del annat smått och gott. Kom förbi och kolla in, alltid hittar ni något att sätta i händerna.

Det är ju ni kunder som gör mina dagar i butiken så fantastiska, att få hjälpa till att välja något sött till första barnbarnet eller försöka guida någon som kört fast i ett mönster är lika kul varje gång. Det är ju det som är meningen med att ha en faktisk butik att kunden ska kunna få känna på, se färgkominationer av garn och även få hjälp att finna mönster och få vägledning att kanske våga sig på något man aldrig tidigare gjort.

Så tack till alla Er som väljer att komma till mig istället för att handla garn på nätet. Då jag brinner för min lilla affär önskar jag att många fler ska upptäcka den så tipsa gärna andra om ni tycker det är värt att besöka mig och min garnaffär.

Sist men inte minst lite praktiska fakta inför sommaren.

Jag håller stängt på torsdag den 25 maj (Kristi himmelfärds dag) och likaså har jag semesterstängt hela vecka 24 då jag unnar mig en vecka i Grekland.

Önskar Er alla en underbar sommar och hoppas vi ses i butiken

Vänligen Gittan

Det här inlägget postades i Okategoriserad. Bokmärk permalänken.