Nya öppettider

Hej alla kunder!

Jag vill börja med att tacka alla som besöker min lilla garnaffär och gör det möjligt att leva min dröm.

Men man kan inte enbart leva på drömmar utan behöver även en inkomst. Så därför kommer jag att arbeta som sjuksköterska på måndagar och tisdagar framöver och det medför att jag kommer att ha affären stängd på lördagar tillsvidare. Onsdag – Fredag är affären öppen mellan 10-18.

Hoppas att detta inte gör att ni slutar handla av mig då jag mycket gärna vill fortsätta serva er alla efter bästa förmåga även i framtiden.

Till hösten kanske jag kommer att ha kvällsöppet en kväll varannan vecka i samband med stickcafé men det återkommer jag med längre fram

Önskar Er alla en fin vår och försommar och önskar att ni tittar in när ni har vägarna förbi.

Vänligen Gittan

Det här inlägget postades i Okategoriserad. Bokmärk permalänken.