Nytt År Nya Utmaningar

Tack alla underbara Kunder!

2019 var ett magiskt år det bästa sedan jag tog över Stickalätt.

Det är ni som gör att jag kan leva min dröm. Att ha en garnaffär är det roligaste jag någonsin sysslat med och hoppas kunna fortsätta med det i många år till. Och som sagt det är alla ni som kommer och stödjer min lilla butik som gör detta möjligt.

En nyhet som kommer inom kort är att jag ska börja sälja det fantastiska lingarnet Kalinka från Karin Öberg.

Vårens stickcaféer startar den 5 feb och pågår varannan vecka onsdagar med sista tillfället den 15 april.

Nu satsar vi på att slå alla rekord 2020 så kom igen alla kunder, kom in och njut, inspireras och handla fina garner till massor av unika projekt.

Vänligen

Gittan

Det här inlägget postades i Okategoriserad. Bokmärk permalänken.