Coronatider

Hej!

Sticka och virka är en livsstil för en del människor så därför kommer jag att hålla öppet i min garnaffär så länge inte myndigheter eller egen sjukdom sätter stopp för det.

Om ni har svårt att ta er till mig eller av annan anledning inte kan komma packar jag gärna ett paket till er och skickar med postens skicka lätt eller gör iordning en påse som går att avhämta i butiken för att minimera tiden ni behöver vistas i lokalen.

Då jag inte uppdaterar denna sida så ofta rekommenderar jag er att följa mig på Instagram #stickalätt eller på Facebook där jag alltid lägger ut om jag inte skulle vara på plats i butiken av någon anledning.

Hoppas att jag kan underlätta för er och att ni fortsätter att stöjda min lilla garnaffär så den klarar sig igenom denna period.

Tack alla mina fina gamla som nya kunder.

Gittan

Det här inlägget postades i Okategoriserad. Bokmärk permalänken.